Art & Kulturë

F&M Reklama pjesë e edicionit të Superbrands Albania 2017, ja disa fakte mbi këtë kompani

F&M Reklama është një prej kompanive më të mëdha në reklamimin e brendshëm e të jatshëm, duke ofruar çdo lloj printimi dhe brandimi. Kohët e fundit ajo po rritet edhe përtej rajonit të Shqipërisë, duke e zgjeruar tregun e saj sipas kërkesave të klientëve. Një prej aseteve më të rëndësishëm, së cilës i dedikohet suksesi […]

A e dinit këtë detaj mbi Eurosig Sh.a, një prej fituesëve të Superbrands Albania 2017?

Më 19 dhjetor 2017 “Eurosig Group” u cilësua si një prej kompanive më të mira në fushën e siguracionit në Shqipëri, nga Komiteti Socrates në Oksford, Britani e Madhe. Presidenti i Grupit Eurosig në Shqipëri, Dr. Kadri Morina u njoh si një prej “Menaxherëve më të mirë të vitit”. http://superbrands.al/ http://eurosig.al/

Ja disa gjëra që nuk i dinit mbi një prej fituesëve të Superbrands Albania, Enza Home

Enza Home ofron avantazhin e zotërimit të një marke të fuqishme dhe moderne në Shqipëri e në botë, të cilat përmbushin pritshmëritë e ndryshme të klientëve dhe krijojnë kërkesa. Kjo kompani është një përfaqësim i denjë i këtij institucioni që është ekspert në fushën e tij (Yatas Group), që cilësohet si një markë prestigjoze në […]

EHW, ja disa fakte që nuk i dinit mbi një prej kompanive fituese të Superbrands Albania 2017

Që prej vitit 2013, EHW po eksporton një larmi të madhe të prodhimeve të veta në Rajonin Autonom të Makau, në Republikën e Kinës. Suksesi i këtyre produkteve është aq i madh saqë menjëherë produktet kanë kaluar nga shitja në supermarket tek përdorimi i tyre në industrinë e hotelerisë. Jo vetëm vendasit, por edhe mysafirët […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).