Art & Kulturë

A e dinit se nga vjen emri i kompanisë Lufra, që është përzgjedhur si një prej fitueseve të Superbrands Albania?

Emri i kompanisë është vendosur si një akronim i pjestarëve të familjes. Prej fëmijëve janë marrë shkronjat e para për të formuar këtë emër, konkretisht: dy djemtë LUis, FRanci dhe Antonela e Arben.

Pra, themelet e kësaj kompanie janë vendosur si një biznes i familjes Ndreka, e cila sjell këtë produkt tek ju.

http://superbrands.al/

https://www.lufra.al/

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).