Art & Kulturë

Nisin Javët Kulturore Ndërkombëtare

25 Prill 2022, 19:40, Sheshi Skënderbej Ministria e Kulturës së Shqipërisë në partneritet me Bashkinë e Tiranës, organizojnë Ceremoninë e Hapjes së “Javëve Kulturore Ndërkombëtare” në 25 prill 2022, ora 19:40 në Sheshin Skënderbej! Një mbrëmje gala e hapur për publikun me pjesmarrjen e: Orkestra Simfonike e Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit, Grupi “Thunder […]

“Fli” premierë në Teatrin Metropol

28, 29, 30 Prill; 1, 11, 12, 13, 14, 15 Maj 2022, 19:00 Teatri Metropol prezanton premierën e re me titull “Fli”, një konceptim modern dhe aktual i veprës “Ifigjenia në Aulidë” të  Euripidit, sjellë në skenë me regji dhe dramaturgji nga Enton Kaca. Interpretojnë: Amri Hasanlliu, Bujar Hoxhaj, Edvin Mustafa, Erdet Miraka, Ismail Shino, […]

Koncert Solistik “Opera Soul” në Teatrin Kombëtar të Operës dhe Baletit

23 Prill 2022, 19:00, Teatri Kombëtar i Operës dhe Baletit Koncert i sopranos Renisa Lacka, tenorit Gerald Murrja, baritonit Artur Vera nën shoqërimin e pianisteve Hera Cane dhe Ingrid Pulizo. Ariet më të bukura të shkruara mjeshtërisht nga Mozart, Verdi, Bellini, Donizetti, Leoncavallo, Bizet, Lehar në një program të vetëm.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).