Art & Kulturë

F&M Reklama pjesë e edicionit të Superbrands Albania 2017, ja disa fakte mbi këtë kompani

F&M Reklama është një prej kompanive më të mëdha në reklamimin e brendshëm e të jatshëm, duke ofruar çdo lloj printimi dhe brandimi.

Kohët e fundit ajo po rritet edhe përtej rajonit të Shqipërisë, duke e zgjeruar tregun e saj sipas kërkesave të klientëve. Një prej aseteve më të rëndësishëm, së cilës i dedikohet suksesi i F&M Reklama, është bashkëpunimi i ngushtë me stafin. Sekreti i suksesit të kësaj kompanie qëndron tek puna në grup, e cila jep rezultate pozitive në çdo projekt me të cilin ata angazhohen.

http://www.fmreklama.com/

http://superbrands.al/

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).