Art & Kulturë

novelat grafike shqiptare

“Novelat Grafike Shqiptare” (Edicioni i 5-të) – Ceremonia e ndarjes së çmimeve

Konkursi “Novelat Grafike Shqiptare ” së shpejti do të shpallë fituesit e edicionit të pestë. Në një status të saj ministrja e Kulturës Elva Margariti shprehet se shumë të rinj pjesëmarrës në këtë konkurs janë në pritje të fituesit. “Kemi marrë shumë mesazhe këto kohë për “Novelat Grafike Shqiptare”. Shumë të rinj janë në pritje […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).