Art & Kulturë

A e dinit këtë detaj mbi Eurosig Sh.a, një prej fituesëve të Superbrands Albania 2017?

Më 19 dhjetor 2017 “Eurosig Group” u cilësua si një prej kompanive më të mira në fushën e siguracionit në Shqipëri, nga Komiteti Socrates në Oksford, Britani e Madhe.

Presidenti i Grupit Eurosig në Shqipëri, Dr. Kadri Morina u njoh si një prej “Menaxherëve më të mirë të vitit”.

http://superbrands.al/

http://eurosig.al/

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).