Art & Kulturë

Italy meets Balkan

𝐈𝐓𝐀𝐋𝐘 𝐌𝐄𝐄𝐓𝐒 𝐁𝐀𝐋𝐊𝐀𝐍𝑰 𝒕𝒂𝒍𝒆𝒏𝒕𝒊 𝒅𝒆𝒍 𝒋𝒂𝒛𝒛 𝒊𝒕𝒂𝒍𝒊𝒂𝒏𝒐 𝒂𝒍 𝑩𝒂𝒍𝒌𝒂𝒏 𝑱𝒂𝒛𝒛 𝑺𝒉𝒐𝒘𝒄𝒂𝒔𝒆𝟐𝟔 – 𝟐𝟗 𝐚𝐩𝐫𝐢𝐥𝐞, 𝐓𝐢𝐫𝐚𝐧𝐚 🇮🇹 𝑈𝑛 𝑐𝑜𝑛𝑐𝑒𝑟𝑡𝑜 𝑑𝑖 𝑔𝑎𝑙𝑎, 𝑐𝑖𝑛𝑞𝑢𝑒 𝑏𝑎𝑛𝑑 𝑑𝑖 𝑔𝑖𝑜𝑣𝑎𝑛𝑖 𝑡𝑎𝑙𝑒𝑛𝑡𝑖 𝑖𝑡𝑎𝑙𝑖𝑎𝑛𝑖 𝑖𝑛 𝑢𝑛𝑎 𝑑𝑒𝑙𝑙𝑒 𝑝𝑖𝑢̀ 𝑐𝑟𝑒𝑎𝑡𝑖𝑣𝑒 𝑠𝑐𝑒𝑛𝑒 𝑐𝑢𝑙𝑡𝑢𝑟𝑎𝑙𝑖 𝑑𝑒𝑙𝑙’𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑏𝑎𝑙𝑐𝑎𝑛𝑖𝑐𝑎, 𝑢𝑛𝑎 𝑒𝑠𝑝𝑒𝑟𝑖𝑒𝑛𝑧𝑎 𝑢𝑛𝑖𝑐𝑎 𝑛𝑒𝑙 𝑠𝑢𝑜 𝑔𝑒𝑛𝑒𝑟𝑒: 𝑠ℎ𝑜𝑤𝑐𝑎𝑠𝑒 𝑜𝑟𝑔𝑎𝑛𝑖𝑧𝑧𝑎𝑡𝑖 𝑑𝑎𝑙𝑙’𝐼𝑠𝑡𝑖𝑡𝑢𝑡𝑜 𝐼𝑡𝑎𝑙𝑖𝑎𝑛𝑜 𝑑𝑖 𝐶𝑢𝑙𝑡𝑢𝑟𝑎 𝑎 𝑇𝑖𝑟𝑎𝑛𝑎, 𝑑𝑎 𝐴𝑙𝑏𝑎𝑛𝑖𝑎𝑛 𝐽𝑎𝑧𝑧 𝑆𝑜𝑐𝑖𝑒𝑡𝑦, 𝐴𝑠𝑠𝑜𝑐𝑖𝑎𝑧𝑖𝑜𝑛𝑒 𝐼-𝐽𝑎𝑧𝑧 […]

Expo Turizëm Panair ndërkombëtar

👉6-8 Prill EXPO TURIZËM Panairi më i madh dhe më i rëndësishëm në sektorin e Turizmit në Shqipëri. Event B2B me kompani lider dhe blerës potencial të Destinacionit Shqipëri dhe rajon..Takime direkte, forume, workshope-e dhe plot aktivitete të tjera në një event 3-ditor maratonë. Një mundësi unike për të promovuar destinacione të reja, oferta dhe […]

ONE Albania solidarizohet në ndihmë të të prekurve nga tërmeti tragjjk në Turqi, Siri dhe Liban: komunikim dhe roaming falas

ONE Albania solidarizohet në ndihmë të të prekurve nga tërmeti tragjjk në Turqi, Siri dhe Liban: komunikim dhe roaming falas Kompania më e madhe e telekomunikacionit në Shqipëri, ka njoftuar solidarizimin e saj me situatën e vështirë që po kalon Turqia, Siria dhe Libani, pas tërmeteve shkatërrues. Në deklaratën e tyre për mediat, përfaqësuesit e […]

Java e Kuzhinës Italiane në Botë, 14-20 nëntor 2022

Ambasada Italiane në Tiranë, në bashkëpunim me Italian Trade Agency (ITA), Institutin Italian të Kulturës dhe Konsullatën e Përgjithshme në Vlorë, kanë kënaqësinë të lançojnë edicionin e VII të Javës së Kuzhinës Italiane në Shqipëri, që do të mbahet nga 14 deri më 20 nëntor 2022. Fushata vjetore ka për qëllim promovimin e traditave kulinare […]

“Nën Lëkurë / Under the skin” nga Edison Çeraj

Edison ÇerajNën Lëkurë | Under the Skin  October 20 – November 6, 2022GALLERY70   “[…] në këtë perspektivë “abstraktja” është reale, është pjesë e trupit tonë, e krijimit, përpara se të jetë ajo që ne dimë: e kundërta e konkretes apo figuratives. Ajo që ne etiketojmë si abstrakte, qoftë dhe në art, dëshmon se ne nuk e njohim […]

Magjia e iPhone 14 mbërrin në One Telecommunications!

Me datë 23 shtator 2022 ju ftojmë të eksploroni nga afër telefonin smart më të kërkuar në botë, iPhone 14 Pro dhe iPhone 14 Pro Max. Duke nisur nga kjo datë, One Telecommunications nis zyrtarisht shitjen në të gjithë rrjetin e dyqaneve, si rishitës i autorizuar nga Apple. Mos mungoni në eventin e prezantimit nga […]

MIRSEVJEN PARTY

Hey student!! 😃 A jeni gati për eventin më argëtues në qytet? 🤩☄️Rezervo bileten tende e cila eshte falas: https://gowild.al/event/guida-studentore-mireservjenparty Tirana ju mirëpret në 13 Tetor, Oborri i Universitetit Politeknik të Tiranës 📍 ora 12.00-00:00 🤍 〰️ Panair informues me organizata, komunitete dhe biznese rinore 💁‍♀️🙋 〰️ Podcasts dhe lojëra 🎮🛸 〰️Biseda me personalitete të […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).