Art & Kulturë

TË PREZANTOJ “BABAIN”

TË PREZANTOJ “BABAIN” 🗓 1️⃣1️⃣-1️⃣2️⃣-1️⃣3️⃣-1️⃣4️⃣-1️⃣5️⃣ JANAR🕖 1️⃣9️⃣:0️⃣0️⃣ 📍Salla e Madhe / ArTurbina ℹ️ Një komedi angleze e cila, prej vitit 1965 deri më sot, është luajtur në skenat më të rëndësishme të teatrove duke korrur një sukses të jashtëzakonshëm. Shkruar nga mjeshtri i komedisë angleze Alan Ayckbourn, fitues i “Tony Award” në 2010 dhe “Laurence […]

BALLO ME MASKA

Të nderuar miq, Galeria FAB ka kënaqësinë t’ju ftojë në hapjen e ekspozitës personale të artistit ILIR BALA “BALLO ME MASKA” Në kujdesin e Prof. Najada Hamza & Ardian Kapo Dt. 9 janar, ora 19.00 Kohëzgjatja, 9 janar – 18 janar 2023 Galeria FAB Universiteti i Arteve Tiranë, Rr. I. Rrugova, nr. 22 Orari: 10:00 […]

JANAR 2023

Janari nis kështu në #Cineplexx 🤩🍿 #comingsoon#January20232 hSee Translation

DJ SET CAPSULE K

This Thursday we start the year with Capsule K, a minimalist with a full range of stylish sounds! May the Groove be with you!.

KALENDARI ARTISTIK

Kalendari Artistik- JANAR 2023 sjell ndërmend gjurmët e kompozitorëve të mirënjohur botëror të muzikës klasike: 👉 me 4 premiera në koncerte simfonike,👉 5 solistë në violinë, piano, flaut e violonçel dhe👉 me kryeveprat klasike të Mozart-it Tchaikovsky-t, Prokofiev-it, Shostakovich-it, etj.. Ju mirëpresim në TEATRIN E PËRJETIMEVE!

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).