Art & Kulturë

“Another fall, another turned page…” Wallace Stegner

JON KRAJACoca-Pil ||Shtator/ September 6 > Tetor/ October 19, 2021 Në ciklin e fundit të fotografive konceptuale  të Jon Krajës, ka një rikthim te e pandërgjegjshmja fëminore, një kërkim estetik për të rikompozuar skena dhe marrëdhënie që ekzistojnë vetëm brënda unit të individit. Ato vijnë si një formë rebelimi kundra përpjekjes për të kërkuar një mendim unik  […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).