Art & Kulturë

Telekom Albania, pjesë e Superbrands Albania 2017

  Në vitin 2011, Telekom ka implementuar Sistemin e Menaxhimit të Mjedisit sipas direktivave të standardit ISO 14001: 2004, duke siguruar që nëpërmjet mekanizmave sistematikë dhe të strukturuar, kompania jo vetëm që shmang çdo ndikim negativ në mjedis dhe minimizon efektet e mundshme, që rrjedhin në mënyrë të pashmangshme nga çdo lloj aktiviteti të njeriut; […]

Birra Stela, disa fakte mbi këtë kompani që është bërë pjesë e Superbrands Albania 2017

Stefan & Co është një nga kompanitë pioniere në aspektin e kujdesit dhe përpjekjeve që ajo bën për të zbatuar programe bashkëkohore evropiane që lidhen me mjedisin, duke e konsideruar këtë politikë si një domosdoshmëri për kontrollin, stabilitetin dhe përparimin e të gjithë çështjes mjedisore shqiptare.

Rejsi Farma, e përzgjedhur si një Superbrand në edicionin e këtij viti

Qëllimi i Rejsi Farma është që të garantojë për çdo qytetar shqiptar të njëjtat mundësi për ilaçe, ashtu siç i disponon edhe një qytetar amerikan apo evropian. Kështu, një banor i Shqipërisë kur shkon në një farmaci do të mund të gjejë të njëjtat alternativa ilaçesh që ndodhen edhe në farmacitë e Austrisë. http://superbrands.al/

Prosound, disa fakte mbi këtë kompani që është përzgjedhur si një Superbrand

Punët dhe eventet e organizuara ndër vite nga Prosound janë përmendur edhe në shtypin ndërkombëtar dhe sitet profesionale në këtë fushë, si: www.livedesignonline.com; www.mondodr.com; www.installationinternational.com;  www.lsionline. Këto punime e nderojnë Shqipërinë, duke prezantuar anët më të mira të tregut shqiptar në fushën e lifestyle, ndriçimit dhe reklamimit audio & video. http://superbrands.al/ http://www.prosound.al/

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).