Art & Kulturë

SOUND HEALING

Sound Healing me të rinjtë në Tiranë! Shumë të rinj shprehin ndjesinë se janë të stresuar, me ankth, me atake paniku, pa energji dhe pa motivim. ➡️ Për këtë motiv Qendra Illuminatos në kuadër të projektit “Tu rikthejmë buzëqeshjen dhe motivimin të rinjve nëpërmjet edukimit emocional” do të sjelli Sound Healing (Terapinë me tinguj) në […]

MC KRESHA

@noizy_alphashowALPHA SHOW by @noizy14th August 2022Tirana, AlbaniaSwipe për të parë disa nga artistët që do të performojnë në sheshin Nënë Tereza4h

INIS & BAND

#sweetcomeback vazhdon totalisht live me @inis_neziri & band 🎶– Një nga ato netë që nuk duhet humbur!

DREN ABAZI

Këtë të premte askush tjetër veçse @drenabazi në @oborri_gastroclub

AROOP ROY

The finest @arooproy from Uk is coming to mix the things up at @tunelterrace tonight together with @afreak74 ! ✨ Don’t miss!

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).