Art & Kulturë

Së shpejti shpallen fituesit e Çmimeve “KULT”! Risitë në këtë vit të vështirë për të gjithë

Kjo periudhë e vitit, për 15 vite me radhë i dedikohej artistëve shqiptare. Akademia “KULT” edhe këtë herë, pavarësisht vështirësive në kohë pandemie, i ka kushtuar një rëndësi të veçantë prurjeve në botën e artit shqiptar. Në respekt të traditës 15-vjeçare të Çmimeve “KULT”, në këtë periudhë të vitit organizohej mbrëmja mbarëkulturore e mbarëkombëtare e […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).