Art & Kulturë

EHW, ja disa fakte që nuk i dinit mbi një prej kompanive fituese të Superbrands Albania 2017

Që prej vitit 2013, EHW po eksporton një larmi të madhe të prodhimeve të veta në Rajonin Autonom të Makau, në Republikën e Kinës.

Suksesi i këtyre produkteve është aq i madh saqë menjëherë produktet kanë kaluar nga shitja në supermarket tek përdorimi i tyre në industrinë e hotelerisë. Jo vetëm vendasit, por edhe mysafirët dhe turistët në rajonin e Macau, i kanë cilësuar produktet e EHW si të shijshme, duke u bërë mjaft të pëlqyera në këtë zonë.

http://superbrands.al/

http://www.ehwgmbh.com/

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).