Art & Kulturë

Celebrate 8 March with women artist artworks

“Art is not everything. It is just about everything.”“Arti nuk është gjithcka. Eshtë vetëm për gjithçka’”  Gertrude Stein “We will already find Jean Baptiste Siméon Chardin discreetly entering this intellectual dimension, who captured in his still-lifes the objects in the charm of light and colour for the following generations up to Petra Rintelen. But, rarely another […]

TEO NAPOLONI Colouring reality

Daily life is often a routine. Our eyes catch the ugly and nice things. Artists contribute to beautifying our life by creating, amongst numerous artworks, a lot of colorful ones. By doing this they somehow help us see things differently. Opening on 16 Feb 2021 Chopin Square, Building Nr. 1, Tirana Visits only with MASKS! […]

Dita Ndërkombëtare e Gjuhës Amtare

Ju informojmë se ditën e dielë datë 21.02.2021 ora 11:00 në ambientet e Kalasë së Tiranës do të mbahet eventi në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Gjuhës Amtare. Ky event realizohet në bashkëpunim me Akademinë e Shkencave të Shqipërisë dhe Departamentin e Gjuhës Shqipe të Universitetit të Tiranës. Institucionet do të paraqesin disa nga botimet […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).