Art & Kulturë

Vizitoni shpellën e Pëllumbasit këtë fundjavë

Travel to Discover Tirana nën kujdesin e Eco Albania Adventure, do të organizojnë një udhëtim për në Shpellën e Pëllumbasit dhe Kanionet e Erzenit këtë të diel. Christine Varkendim Jannode, një vajzë nga Gjermania, është udhëheqësja e këtij turi, duke i ftuar të gjithë të apasionuarit pas natyrës, të jenë pjesë e kësaj dite. Nisja […]

Cyrih një ligjëratë mbi Mirditën: ”Në mes të traditës dhe modernes, kultura e vërtetë shqiptare pasqyrohet këtu”

Shoqata e Miqësisë Zvicër-Shqipëri mban më 12 prill kuvendin e saj vjetor në Cyrih. Pas kuvendit, etnologu gjerman Andreas Hemming, i cili është njëherësh kryetar i Shoqatës së Miqësisë Gjermani-Shqipëri, me seli në Halle, do të mbajë një ligjëratë lidhur me regjionin e Miëditës, në Shqipërinë veriore.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).