Art & Kulturë

Horoskopi Javor 6 – 12 Korrik 2020

Dashi 21 Mars – 19 Prill Me fillimin e javës jeni të favorizuar nga planeti i Saturnit dhe do e keni më lehtë të filloni dhe përfundoni ndonjë projekt afatgjatë dhe fitim prurës. Edhe ndikimi i planetit të Hënës do ju përqafojë dhe këtë javë do e kaloni shumë mirë me miqët apo kolegët tuaj. […]

Horoskopi Javor 20-26 Prill 2020

Dashi 21 Mars – 19 Prill Dashuria: Mjedisi sentimental i jetës tuaj duket se është e vetmja gjë e sigurt për ju për momentin. Në fakt, ju do të keni një partner nga ana juaj, të cilit mund t’i mbështeteni në çdo kohë. Megjithatë, për fat të keq, do të ketë disa vështirësi për t’u […]

Horoskopi Javor, 23 – 29 Mars 2020

Dashi 21 Mars – 19 Prill Gjatë kësaj jave do ju realizohen të gjitha ëndrrat dhe do i shihni gjërat me një sy tjetër. Nëse keni një lidhje jeta juaj nuk do jetë shumë e mirë. Shpeshherë do jeni nën tension dhe do keni debate të forta me partnerin. Mos u nxitoni në asnjë mënyrë […]

Horoskopi Javor 16 – 22 Mars 2020

Dashi 21 Mars – 19 Prill Dashuria: Kjo javë do të jetë ideale për zhvillimin e një historie dashurie dhe ndoshta për konsolidimin e saj. Do të vendosni gjithashtu pasion të madh në miqësi dhe marrëdhënie me të tjerët. Për zemrat e vetmuara hapet një periudhë pozitive, takimet do të jenë të shumta dhe shumica […]

Horoskopi Javor, 2 – 8 Mars 2020

Dashi 21 Mars – 19 Prill Dashuria: Fillimi i javës premton të jetë jo e mirë, veçanërisht nga pikëpamja sentimentale. Disa çështje akoma ju shqetësojnë. Ju nuk jeni të prirur të ndryshoni mendimet tuaja në asnjë mënyrë dhe nuk i toleroni ata që marrin një qëndrim këmbëngulës ndaj jush. Do të ketë disa situata me […]

Horoskopi Javor, 17-23 Shkurt 2020

Dashi 21 Mars – 19 Prill Dashuria: Këtë javë do të keni mundësi të jepni më shumë nga ndjenjat tuaja, do të jeni shumë pasionant dhe do të përmbushni pritjet e partnerit. Sidoqoftë, mos e përzieni jetën tuaj private me shqetësime profesionale dhe shijoni emocionet që ju jep jeta. Beqarët do jenë shumë romantikë dhe […]

Horoskopi Javor, 17 – 23 Shkurt 2020

Dashi 21 Mars – 19 Prill Dashuria: Këtë javë do të keni mundësi të jepni më shumë nga ndjenjat tuaja, do të jeni shumë pasionant dhe do të përmbushni pritjet e partnerit. Sidoqoftë, mos e përzieni jetën tuaj private me shqetësime profesionale dhe shijoni emocionet që ju jep jeta. Beqarët do jenë shumë romantikë dhe […]

Horoskopi Javor, 3 – 9 Shkurt 2020

Dashi 21 Mars – 19 Prill Dashuria: Do të kaloni shumë kohë këtë javë duke reflektuar në situatën tuaj të dashurisë. Nuk do të ketë mosmarrëveshje me partnerin tuaj, veçanërisht nëse keni qenë në çift për një kohë të gjatë. Edhe nëse është e vështirë për ju, gjetja e një kompromisi nuk do të ishte […]

Horoskopi Javor, 20 – 26 Janar 2020

Dashi 21 Mars – 19 Prill Dashuria: Mjedisi sentimental i jetës tuaj duket se është e vetmja gjë e sigurt për ju për momentin. Në fakt, ju do të keni një partner nga ana juaj, të cilit mund t’i mbështeteni në çdo kohë. Megjithatë, për fat të keq, do të ketë disa vështirësi për t’u […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).