Art & Kulturë

Disa fakte që nuk i dinit rreth The Plaza Hotel, një prej fituesëve të Superbrands Albania

Hotel Plaza është gjithashtu një destinacion edhe për të dashuruarit pas gatimeve tradicionale dhe ndërkombëtare.

Restorantet e këtij hoteli, Panevino, Convivium dhe Savor, ofrojnë një llojshmëri pjatash të shijshme lokale dhe ndërkombëtare, që përgatiten me dashuri dhe deri në perfeksion. Gjithashtu, këto restorante shërbejnë edhe si pikë takimi për evente të ndryshme.

http://superbrands.al/

http://www.plazatirana.com/

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).