Art & Kulturë

Global Travel, disa fakte mbi agjencinë turistike pjesë e Superbrands Albania 2017

A e dinit se Global Travel nuk është vetëm një agjenci turistike, por edhe një familje e madhe, që përkujdeset për klientët deri në detajin më të vogël?

Kjo familje e madhe jo vetëm përmbush të gjitha nevojat dhe dëshirat e çdo klienti, por gjithashtu ndihmon dhe gjen zgjidhjet më të mira për mirëqënien e tyre financiare, duke krijuar dhe ofruar marrëveshje dhe mundësi të personalizuara, bazuar në statusin dhe nevojat e çdo individi, familjeje, koorporate dhe… të çdo anëtari të familjes!

http://superbrands.al/

http://www.globaltravel.al/

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).