Art & Kulturë

INTERNATIONAL CONTEMPORARY DANCE IN ALBANIA

The Great Migration’ 31 October & November 1 at The National Opera of Ballet in Tirana AlbaniaFor The International Contemporary Dance Festival in Tirana.Hosted by: @harabelcontemporary@ajolaxoxaDirection and Choreography : @blenard.azizajScore: @diegonoguerabCostume Designer: @fabrizi.eleonoraChoreographic Assistance : @yannis.karalisStage designer: Franziska SchmidtLight designer: Uwe Dittrich Performance by:@[email protected]@mirijsm@antoniospatuzzi@flash_fluu@annajirmanova@alangonzalez1992 , #timgranbow Ticket Info: www.myticket.al @myticket.al1 d

19 NËNTOR PARKU OLIMPIK I TIRANËS

Get ready to rock off all you MetalHeads 🤟🏼~The great UDO Dirkschneider from the band Accept comes in Tirana on November 19th at The Olympic Park 💥~Tickets soon at @myticket.al 🎟️Pre-Order on DM 📥

POST SOCIALIST CITIES BRATISLAVA

Heads Up people!This Saturday we are bringing in the city @compassarchitekti 🚀 They will be with us on Saturday at 11:00, as usual on the premises of @destilcreativehub Tell a friend to also tell a friend so you all be there this Saturday 😎 This program is implemented by @destilcreativehub and supported by @sipermarrja.gov.al@edonabilali

METALLICA

Tomorrow @perla_tattoo_bar !Metallica Tribute Night!Celebrating 41 years of @metallica

ATOMIC FEELINGS

The place for dreamers & outer spacers… 🚀 Tunèl is back!🪩 IT’S TIME TO DANCE! ⚡️ THIS WEEKEND! 28-29 OCTOBER2022/2023 SEASON OPENING

PRIFEST NË TIRANË TULLA NË PRISHTINË

PriFest në Tiranë – Tulla në Prishtinë Fundjava e fundit e muajit tetor sjell PriFest-in në Tiranë. Projekti i përbashkët i Tulla Tiranë dhe PriFest Prishtinë sjell një pjesë të festës filmike të edicionit të 14-të që u mbajt kohë mē parë në Prishtinë, duke shfaqur filmat fitues në Tiranë. Me datat 28-29-30 në Tulla […]

BIENALJA NDËRKOMBËTARE E GRAFIKËS TIRANË

We are so happy to present the participated artists of the 𝐓𝐢𝐫𝐚𝐧𝐚 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐢𝐞𝐧𝐧𝐚𝐥𝐞 𝐨𝐟 𝐆𝐫𝐚𝐩𝐡𝐢𝐜 𝐀𝐫𝐭𝐬, first edition.#ArtistsOfGAT1 d

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).