Art & Kulturë

Ja disa gjëra që nuk i dinit mbi një prej fituesëve të Superbrands Albania, Enza Home

Enza Home ofron avantazhin e zotërimit të një marke të fuqishme dhe moderne në Shqipëri e në botë, të cilat përmbushin pritshmëritë e ndryshme të klientëve dhe krijojnë kërkesa.

Kjo kompani është një përfaqësim i denjë i këtij institucioni që është ekspert në fushën e tij (Yatas Group), që cilësohet si një markë prestigjoze në rajonin e saj.

http://superbrands.al/

http://www.enzahome.al/

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).