Art & Kulturë

A i dinit këto “sekrete” mbi kompaninë Edil al, e përzgjedhur në Superbrands Albania 2017?

San Pietro Resort, me një koncept inovativ që kombinon së bashku rezidencat me turizmin, duke ndikuar në zhvillimin e zonës dhe duke sjellë pikërisht atë që i mungon zonës: Turizmin Elitë. Në një vend strategjik në plazhin e Gjirit të Lalezit, është projekti më i madh i këtij lloji, jo vetëm në Shqipëri, por edhe […]

Dragon Heart, disa fakte mbi pijen energjike që është vlerësuar në Superbrand Albania 2017

Energjia natyrore në krahasim nga pijet energjike nuk përmban konservues, por megjithatë arrin që të përforcojë performancën, rezistencën dhe përqëndrimin. Për më tepër, ajo zëvendëson energjinë e humbur gjatë aktivitetit fizik dhe e furnizon trupin tuaj me vitamina. http://www.edilal.com/ http://www.agnagroup.com/new/

A i dinit këto detaje mbi kantinën e verës ҪOBO, pjesë e Superbrands Albania 2017?

“Kantina e Verës Ҫobo” ndodhet në rajonin historik të Beratit, që është në jug e qendër të Shqipërisë. Berati është pjesë e Trashëgimisë Botërore të OKB-së dhe ka qënë e banuar që prej 2400 vitesh. Vinoteka Ҫobo përmban disa vreshta, një punishte vere, shtëpinë e familjes dhe një dhomë për prezantim dhe për të provuar […]

ҪELËSI Media Group, disa fakte interesante rreth kësaj kompanie që është një prej fituesëve të Superbrands Albania 2017

Karta Extra është një “rrjet besnikërie” e kompanive që i dedikohen ekskluzivisht besnikërisë me klientin, marketingut dhe CRM-së. Aktualisht, ato menaxhojnë më shumë se 14.000 terminale, , 120 programe, 10 qarqe dhe 11 milionë klientë të pajisur me këto karta besnike, në plot 15 vende në Evropë e Amerikë.

Conad Albania, fakte interesante rreth kësaj kompanie që është përzgjedhur në Superbrands Albania

Në vitin 2016, Conad ka patur një rritje si në shitje, ashtu edhe në fitime, duke patur direkt një shumë të ardhurash prej 35 milionë euro dhe në përgjithësi rreth 50 milionë euro të mbledhura nga filialet e saj. Kjo ka sjellë një rritje në rezultatet ekonomike në krahasim me një vit më parë dhe vendoset […]

Disa fakte interesante që nuk i dinit rreth AMI Event, e shpallur si super brand në edicionin e këtij viti

AMI Event ka ekskluzivitetin në Shqipëri të disa prej markave më të njohura në fushën ndërkombëtare të fustaneve të nuserise, siç janë: Justin Alexander, Nicole Spose, Rosa Clara, Aire Barcelona, St Patrick, La Sposa, Lillian West, Allure Bridals, etj. Stafi përkujdeset në mënyrë speciale për të gjithë klientët, e sidomos për ata të vjetrit, të […]

Disa fakte interesante që nuk i dinit rreth ADEx Courier & Logistic, që është shpallur fituese në Superbrands Albania

Kompania ADEx është prurja e re në tregun e korrierëve ekspres, duke ofruar shërbime të shpejta postare prej vitesh tashmë. Por, a e dinit se pronari i kësaj kompanie është personi, që për herë të parë në historinë e Shqipërisë, ka regjistruar një kompani private për korrier ekpres në vend? http://superbrands.al/ http://www.adex.al/

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).