Art & Kulturë

Venera e Botticellit fsheh detajet anatomike të jetës

Në pikturën e famshme të Sandro Botticellit, “Nascita di Venere” (Lindja e Venerës), është fshehur një mushkëri. Skica, detajet anatomike, madje edhe ngjyra e organit janë riprodhuar në mantelin që mbahet nga duart e Florës, perëndia e pranverës, e shfaqur duke u përpjekur të mbulojë Venerën që po mbërrin në ishullin e Qipros. E frymëzuar […]

Na trego çfarë figure pe më parë dhe ne do të zbulojmë se çfarë të tërheq te personin që dashuron

Për disa njerëz, dashuria e vërtetë është shumë më tepër se një buqetë me lule dhe kështu duhet të jetë. Është mirë të jesh një shpirt romantik, por duhet të qëndrosh me këmbë në tokë dhe të mos kërkosh partnerin perfekt, të cilët nuk ekzistojnë. Kur është fjala për të rënë në dashuri, ka vetëm […]

Ja cilët artistë do të gjeni në club-et e kryeqytetit këtë fundjavë

Si gjithmonë, jeta e natës preferohet shumë nga të rinjtë, të cilët zgjedhin destinacione të ndryshme, sipas dëshirës, për të festuar pas orës 12:00 të mesnatës. Të shumta janë club-et që do të sjellin në skenë këtë të premte dhe të shtunë, Dj dhe këngëtar shqiptarë të famshëm. Këtë të premte e të shtunë, tek […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).