Art & Kulturë

Disa fakte interesante mbi Glinën, e shpallur si një Superbrand

Uji Glina përdoret jo vetëm për të shuar etjen, por ai ka edhe veti të tjera mjaft të mira për organizmin tuaj.

Ky ujë mund të përdoret për parandalimin e gurëve në veshka, përmirësimin e metabolizmit të tretjes dhe trajtimin e sëmundjeve të traktit urinar.

http://www.agnagroup.com/new/

http://superbrands.al/

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).