Art & Kulturë

Sfidë e madhe – Big challenge

Ekspozitë me instalacione nga skulptori Emanuel (Sali) KOKO. Artistët janë kafshë që nuk mund të flenë e të lejojnë që harresa të mbulojë histori e ngjarje të këtyre përmasave, e as që ato të zbehen. Lufta kundër corona virusit COVID 19 u shpall luftë e re botërore. Luftëtarët nuk janë me pushkë as me mitralozë […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).