Art & Kulturë

Expo Turizëm Panair ndërkombëtar

👉6-8 Prill EXPO TURIZËM Panairi më i madh dhe më i rëndësishëm në sektorin e Turizmit në Shqipëri. Event B2B me kompani lider dhe blerës potencial të Destinacionit Shqipëri dhe rajon..Takime direkte, forume, workshope-e dhe plot aktivitete të tjera në një event 3-ditor maratonë. Një mundësi unike për të promovuar destinacione të reja, oferta dhe […]

Festivali i Artistëve të rrugës rikthehet më 18 Qershor

Festivali i Artistëve të Rrugës vjen në edicionin e tij të 4 ku artistë të rinj e të afirmuar, të disiplinave të ndryshme, bëhen bashkë pranë një Monumenti Kulture. Ish-Kinostudio do te geloje nga arti! Të shtunën, më 18 Qershor 2022, gjatë gjithë ditës.

Automotive Fair Albania për herë të parë në Shqipëri

Rruga drejt edicionit të parë të Automotive Fair Albania është hapur zyrtarisht! Automotive Fair Albania organizohet për herë të parë në Shqipëri 🇦🇱 nga Ministria e Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes në bashkëpunim me Drejtorinë e Përgjithshme të Shërbimeve të Transportit Rrugor dhe Ministrinë e Infrastrukturës dhe Energjisë. Takimi i shumëpritur për industrinë e rrotakëve, […]

Shqipëria pjesë e panairit ndërkombëtar të turizmit BIT Milano 2019

Turizmi bregdetar dhe ai malor, trashëgimia kulturore dhe historike,  si dhe kulinaria e Shqipërisë do të prezantohen nga data 10-12 shkurt në panairin ndërkombëtar të turizmit BIT Milano 2019. Shqipëria është mysafire prej kohësh e panairit më të madh të turizmit Bit Milano, ku mes qindra ekspozitorëve dhe mijëra vizitorëve përfaqësohet denjësisht. Agjencia Kombëtare e […]

Panairi prezantues i universiteteve ruse në Tiranë

Më datë 9 tetor 2018 zyra e Agjencisë Federale “Rossotrudniçestvo” në Tiranë, së bashku me Russia.Study, që është agjencia ruse për bashkëpunimin arsimor, do të zhvillojë Panairin prezantues të universiteteve më të njohura të Rusisë “Studimet në Rusi – fillimi i një të ardhmeje të suksesshme”. Pjesëmarrësit e eventit mund të marrin informacion për mënyrën […]

Botime Pegi Lexon

Në Ditën Botërore të Librit, 23 prill (e diel), Botime Pegi fton prindërit së bashku me vogëlushët e tyre në panairin e librit artistik për fëmijë, në mjediset e Reja.al, pranë Bulevardit Dëshmorët e Kombit për të lexuar dhe diskutuar mbi krijesat më të dashura të botës magjike të romaneve. Aktiviteti do të zhvillohet nga ora 10:00 deri […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).