Art & Kulturë

Sheshi “Skënderbej” mirëpret koncertin e bamirësisë, të ardhurat shkojnë për kurimin e 4 fëmijëve me kancer

Gazetarë, të rinj, studentë e gjimnazistë janë bashkuar për një kauzë humanitare. Ata kanë arritur të zhvillojnë një fushatë bamirësie ndërkombëtare që synon mbledhjen vullnetare të fondeve, për t’i mundësuar kurimin jashtë vendit katër fëmijëve të sëmurë me kancer. Pjesë e kësaj nisme kanë qenë edhe personalitete të njohura shqiptare e qytetarë të thjeshtë, të […]

Banda eksperimentale post-punk “Feeding Fingers U.S.A” vjen me performancë live në Destil

“Feeding Fingers USA” e krijuar në vitin 2006 në Shtetet e Bashkuara nga kompozitori Justin Curfman,  filloi si një trio eksperimentale post-punk dhe që atëherë, ka evoluar në një projekt muzikor ndërdisiplinor dhe ndërkombëtar me anëtarë të përhershëm dhe kontribues nga Gjermania, Austria, Italia, Japonia, Kina dhe vende të tjera.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).