Art & Kulturë

Pirro Jewellery, ja disa fakte mbi kompaninë që është një prej fitueseve të Superbrands Albania 2017

Pirro Jewellery ofron dizanjet e shndritshme dhe të qëndrueshme të medaljeve dhe emblemave simbolike të institucioneve të ndryshme, si:

Festivali i Këngës Shqiptare, Dance With Me, Dancing With The Stars, ICT Awards, Masterchief Albania, Federata e Trofeve të Futbollit Shqiptar, Festivali i Këngës Magjike, Top Fest 9, Miss Albania, dhurata për vizitën e Pop Francis në Tiranë, medaljet presidenciale dhe vepra e artit “Lahuta Malcis” që iu dhurua Mbretëreshë Elizabetës II.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).