Art & Kulturë

Uji Qafshtama, pjesë e fituesëve të Superbrands Albania 2017: Ja disa fakte

Uji Qafshtama është zgjidhja më e mirë për hidratimin e trupit tuaj gjatë aktiviteteve sportive.

Duke mos patur asnjë grimcë sodiumi në përbërjen e tij, ky ujë stimulon përthithjen e elementëve ushqyes nga trupi juaj, duke garantuar energjinë e nevojshme që juve ju duhet për të përballuar aktivitetet sportive.

http://superbrands.al/

 

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).