Art & Kulturë

Pepsi, një prej fitueseve të Superbrands Albania 2017

Prodhuar dhe shpërndarë në Shqipëri që prej 1991 nga Alfa S.A, Pepsi Albania përmban të gjitha kualitetet e larta dhe standartet e vendosura nga PepsiCo.

Gjatë gjithë këtyre viteve, Pepsi ka arritur të krijojë dhe shpërndajë reklama të ndryshme ndërkombëtare, të cilat kanë tërhequr vëmendjen e konsumatorëve, duke mbledhur ndihma për shtresat sociale në nevojë.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).