Art & Kulturë

Prosound, disa fakte mbi këtë kompani që është përzgjedhur si një Superbrand

Punët dhe eventet e organizuara ndër vite nga Prosound janë përmendur edhe në shtypin ndërkombëtar dhe sitet profesionale në këtë fushë, si: www.livedesignonline.com; www.mondodr.com; www.installationinternational.com;  www.lsionline.

Këto punime e nderojnë Shqipërinë, duke prezantuar anët më të mira të tregut shqiptar në fushën e lifestyle, ndriçimit dhe reklamimit audio & video.

http://superbrands.al/

http://www.prosound.al/

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).