Art & Kulturë

Telekom Albania, pjesë e Superbrands Albania 2017

 

Në vitin 2011, Telekom ka implementuar Sistemin e Menaxhimit të Mjedisit sipas direktivave të standardit ISO 14001: 2004, duke siguruar që nëpërmjet mekanizmave sistematikë dhe të strukturuar, kompania jo vetëm që shmang çdo ndikim negativ në mjedis dhe minimizon efektet e mundshme, që rrjedhin në mënyrë të pashmangshme nga çdo lloj aktiviteti të njeriut; por gjithashtu operon në përputhje me Legjislacionin shqiptar të zbatueshëm dhe me standardet ndërkombëtare.

Konsiderata e mjedisit për Telekom Shqipëri u konfirmua nga certifikimi i Sistemit tonë të Menaxhimit të Mjedisit sipas ISO 14001: 2004 në të gjitha fushat tona të punës nga Organi i Certifikimit TÜV Hellas / TÜV NORD, në 2012.

http://superbrands.al/

https://www.telekom.com.al/

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).