Art & Kulturë

Rejsi Farma, e përzgjedhur si një Superbrand në edicionin e këtij viti

Qëllimi i Rejsi Farma është që të garantojë për çdo qytetar shqiptar të njëjtat mundësi për ilaçe, ashtu siç i disponon edhe një qytetar amerikan apo evropian.

Kështu, një banor i Shqipërisë kur shkon në një farmaci do të mund të gjejë të njëjtat alternativa ilaçesh që ndodhen edhe në farmacitë e Austrisë.

http://superbrands.al/

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).