Art & Kulturë

Pierre Cardin, disa fakte interesante mbi këtë kompani “Superbrand”

Krijimi i tapeteve është një zanat që ka nevojë për kokë, ku vetëm puna për një tapet mund të shkojë deri në 2 vite. Materiali me të cilin prodhohet një prej tapeteve që shiten në Pierre Cardin, është i kualitetit më të lartë dhe i përbërë nga pambuk natyral i cilësisë më të lartë.

Densiteti i tapeteve fillon me 600.000 nyje/mdhe shkon deri në 2 milion nyje/m2 . Falë kombinimit të leshit të mëndafshtë, tapetet kanë ndriçmin si karakteristikën e tyre dalluese. Mënyra se si drita bie dhe reflektohet në ngjyra mbi tapet është thjesht magjike. Kjo është tradita e vendeve prej nga të cilave ato prodhohen, ku për mijëra vite me rradhë, hijet kthehen në art.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).