Art & Kulturë

Shqiptarët, populli më optimist për vitin 2018

Statistikat vazhdimisht sugjerojnë se cilësia e jetës po përmirësohet në të gjithë globin, megjithatë njerëzit mbeten pesimistë. Sipas një sondazhi të kryer nga Komisioni Europian, rezulton se pjesa më e madhe e Europës kanë pritshmëri të ulëta se si do të jetë 2018-a për ta, në aspektin e përmirësimit. E ndërsa fqinjët tanë grekë janë […]

Shqipëria në mesin e 20 destinacioneve për t’u vizituar nga njerëzit që pëlqejnë sfidat

  Gazeta prestigjoze britanike “The Guardian” ka bërë një artikull mbi 20 destinacionet më të mira që çdo aventurier duhet të vizitojë dhe Shqipëria është futur në këtë listë. “Ecni përgjatë vijës bregdetare të rivierës shqiptare” është sfida që gazeta sugjeron për të gjithë turistët që pëlqejnë aventurat dhe mjediset e terrenet e vështira. “Sugjerohet […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).