Art & Kulturë

Pamje fantastike të qyteteve me borë!

Ra borë dhe e mbushi vendin. Nga Veriu në Jug, Shqipëria u zbardh nga dëbora. Në rrjetet sociale vetëm borë kemi parë këto ditë. Domosdo, kur bie borë në Tiranë, s’ka si të ndodhë ndryshe.

Foto nga qytete të ndryshme nën petkun e dëborës.

Burrel

Gjirokastër

Dibër

Kukës

Pogradec

Korçë

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).