Art & Kulturë

Disa fakte interesante që nuk i dinit rreth AMI Event, e shpallur si super brand në edicionin e këtij viti

AMI Event ka ekskluzivitetin në Shqipëri të disa prej markave më të njohura në fushën ndërkombëtare të fustaneve të nuserise, siç janë: Justin Alexander, Nicole Spose, Rosa Clara, Aire Barcelona, St Patrick, La Sposa, Lillian West, Allure Bridals, etj.

Stafi përkujdeset në mënyrë speciale për të gjithë klientët, e sidomos për ata të vjetrit, të cilët ua kanë sugjeruar AMI Event jo vetëm të afërmëve të tyre, por edhe miqve, duke i besuar kompanisë për t’i lënë në dorë organizmin e dasmave dhe eventeve të ndryshme.

Besimi i këtyre klientëve i ka rritur AMI Event besueshmërinë dhe emrin e saj në këtë fushë në tregun shqiptar.

http://www.ami-event.com/

http://superbrands.al/

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).