Art & Kulturë

Disa fakte interesante që nuk i dinit rreth ADEx Courier & Logistic, që është shpallur fituese në Superbrands Albania

Kompania ADEx është prurja e re në tregun e korrierëve ekspres, duke ofruar shërbime të shpejta postare prej vitesh tashmë.

Por, a e dinit se pronari i kësaj kompanie është personi, që për herë të parë në historinë e Shqipërisë, ka regjistruar një kompani private për korrier ekpres në vend?

http://superbrands.al/

http://www.adex.al/

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).