Art & Kulturë

AGNA Group pjesë e Superbrands Albania, ja disa fakte interesante rreth kësaj kompanie

Një prej kompanive të para që operon në tregun shqiptar, Agna Group merret me distribuimin e produkteve të ndryshme, marketing të jashtëm dhe është investitore në ndërtime dhe hidrocentrale.

A e dinit se Agna është kompania e parë që ka patur eskluzivitetin për të importuar dhe shpërndarë në tregun shqiptar disa nga markat më të njohura ndërkombëtare?

26 vite më vonë, ajoi është shndërruar në një kompani moderne, ku numëron mbi 900 punonjës, duke premtuar marka të cilësisë së lartë, standarte të larta dhe përgjegjësi sociale. Sot, ajo është një nga kompanitë më të besueshme në rajonin e Ballkanit.

http://www.agnagroup.com/new/

http://superbrands.al/

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).