Art & Kulturë

Conad Albania, fakte interesante rreth kësaj kompanie që është përzgjedhur në Superbrands Albania

Në vitin 2016, Conad ka patur një rritje si në shitje, ashtu edhe në fitime, duke patur direkt një shumë të ardhurash prej 35 milionë euro dhe në përgjithësi rreth 50 milionë euro të mbledhura nga filialet e saj.

Kjo ka sjellë një rritje në rezultatet ekonomike në krahasim me një vit më parë dhe vendoset në një linjë me sektorin e perspektivat e mëdha që kjo kompani ka për përmirësime të mëtejshme.

https://www.conadalbania.al/

http://superbrands.al/

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).