Art & Kulturë

Dragon Heart, disa fakte mbi pijen energjike që është vlerësuar në Superbrand Albania 2017

Energjia natyrore në krahasim nga pijet energjike nuk përmban konservues, por megjithatë arrin që të përforcojë performancën, rezistencën dhe përqëndrimin. Për më tepër, ajo zëvendëson energjinë e humbur gjatë aktivitetit fizik dhe e furnizon trupin tuaj me vitamina.

http://www.edilal.com/

http://www.agnagroup.com/new/

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).