Art & Kulturë

Koncert me rastin e festës së shpalljes së Pavarësisë së Tiranës nga…

Me rastin e festës së shpalljes së Pavarësisë së Tiranës, Gent Rushi Quartet jep Koncertin “Tirana and Austria Jazz Tune”, të dielën më datë 26 nëntor. Koncerti do të mund ta shijoni në sallën e Qendrës Kulturore të Katedrales Ortodokse në qendër të kryeqytetit. Koncerti mbeshtetet nga Raiffeizen Invest, Organizuar nga shoqata Syri Blu. Partnere […]

Mos ma prek Vjosën – Save Albanian rivers. Koncert sensibilizues

Mos ma prek Vjosën! Xhevahiri i egër i Evropës. Koncert sensibilizues në mbrojtje të Lumit Vjosa 18. Tetor 2017 / Ora: 19.00 / Në Tiranë – Sheshi përballë Muzeut Kombëtar LUM LUMI I LIRË! Elina Duni, Eda Zari Gent Rushi, Rob Luft, Vlashent Sata, Marsela Çibukaj, Linda Rukaj, Charles Lamouroux, Ermal Rodi, Florian Garcin, Emiljan […]

Koncert në gur

Koncert në gur – tradita vazhdon në qytetin e sokakëve. Për të katërtin vit në kalanë e Gjirokastrës do të dëgjohen tingujt e muzikës ; Këtë vit i ftuar special është këngëtari Bojken Lako dhe më pas DJ e zgjedhur Ad Disha, Mr.Cool&Positive Cuts. Warm up set dj’s Beck& Free Z. Eventi do të organizohet […]

Koncert tek sheshi Skënderbej

Koncerti i radhës në sheshin “Skënderbej” me sopranon Arlinda Morava dhe tenorin Alfredo Pascu dhe Bucharest Ladies Orchestra, me pjesëmarrjen e violinistit Lorenc Radovani dhe pianistes Klejda Tare. Sonte në mbrëmje mos mungoni.

Taulant Rruci, koncert recital në Gjakovë

Violinisti Taulant Rruci do të mbajë një koncert recital më 31 maj duke filluar nga ora 19:00 në Shkollën e Muzikës “Prenk Jakova” në Gjakovë. Taulant Rruci është në klasën e profesoreshës Sihana Badivuku, Asistent: Visar Kuçi dhe Asistente: Mrika Hoxha gjersa korepetitor Adem Hasani. Në këtë program janë të përfshirë vepra të kompozitorëve të […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).