Art & Kulturë

Taulant Rruci, koncert recital në Gjakovë

Violinisti Taulant Rruci do të mbajë një koncert recital më 31 maj duke filluar nga ora 19:00 në Shkollën e Muzikës “Prenk Jakova” në Gjakovë.

Taulant Rruci është në klasën e profesoreshës Sihana Badivuku, Asistent: Visar Kuçi dhe Asistente: Mrika Hoxha gjersa korepetitor Adem Hasani.
Në këtë program janë të përfshirë vepra të kompozitorëve të njohur si: Bach, Paganini, Mozart,.Sarasate dhe Kreisler.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).