Art & Kulturë

‘Shota’ koncert për pjesëmarrësit e Universitetit Veror Ndërkombëtar ‘Prishtina 2017’

Ansambli Kombëtar i Këngëve dhe Valleve “Shota”, do të shfaq koncert në Qendrën e Studentëve në Prishtinë.

Ky koncert organizohet me kërkesë të Universitetit veror ndërkombëtar “Prishtina 2017”, dhe shfaqet për pjesëmarrësit e këtij Universiteti.
Koncerti mbahet sot duke filluar nga ora 20:00.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).