Art & Kulturë

Koncert me rastin e festës së shpalljes së Pavarësisë së Tiranës nga…

Me rastin e festës së shpalljes së Pavarësisë së Tiranës, Gent Rushi Quartet jep Koncertin “Tirana and Austria Jazz Tune”, të dielën më datë 26 nëntor. Koncerti do të mund ta shijoni në sallën e Qendrës Kulturore të Katedrales Ortodokse në qendër të kryeqytetit.

Koncerti mbeshtetet nga Raiffeizen Invest, Organizuar nga shoqata Syri Blu.

Partnere mediatik: TV Report, TiranaXXL dhe Çelsi.

Biletat shiten në faqen e TiranaXXL dhe pranë Qendres Kulturore të Kishës Orthodhokse, duke filluar nga data 24 Nëntor në orarin 17:00-19:00. dhe diten e koncertit ora 09:00-13:00.

Mos mungoni, do të bëhet bukur.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).