Art & Kulturë

Koncert në gur

Koncert në gur – tradita vazhdon në qytetin e sokakëve. Për të katërtin vit në kalanë e Gjirokastrës do të dëgjohen tingujt e muzikës ; Këtë vit i ftuar special është këngëtari Bojken Lako dhe më pas DJ e zgjedhur Ad Disha, Mr.Cool&Positive Cuts. Warm up set dj’s Beck& Free Z.

Eventi do të organizohet tek Kalaja e Gjirokastrës. Mos e humbisni. Do të jetë i paparë…

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).