Art & Kulturë

Panairi i Kafes 2020

Drejtuar te gjitheve baristave, pronareve te kafeve (coffee shops) , menaxhereve ekzektutive, specialisteve te produktit dhe te gjithe sipermarresve etj. Dhoma Britanike e Tregtive dhe Industrise fton te gjithe te interesuarit ne Panairin e kafes ne Londer ne datat 2-5 Prill! Cfare do te permbajë ky panair? ✔ Mbi 200 biznese pjesemarrese në fushat e […]

Panairi i Kafshëve Shtëpiake

“Pet Fair – Panairi i Kafshëve Shtëpiake” vjen si një event që synon rritjen e ndërgjegjësimit dhe edukimit të komunitetit, veçanërisht fëmijëve, për mbrojtjen, kujdesin, trajtimin e duhur, gjë që synon të sjellë uljen e numrit të kafshëve të braktisura. Aktiviteti do të mbledhë së bashku partnerë, organizata të ndryshme, profesionistë, subjekte private, individë e […]

Shqipëria turistike, pjesë e Panairit Ndërkombëtar të Turizmit në Berlin

Shqipëria turistike përherë e më shumë po promovohet në panairet ndërkombëtare si një vend me potenciale turistike dhe kulturore. Së fundmi Shqipëria është pjesëmarrëse në Panairin Ndërkombëtar të Turizmit në Berlin. Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi u shpreh se, ”starton Panairi Ndërkombëtar i Turizmit në Berlin. Eventi turistik, ndër më të rëndësishmit dhe […]

Panairi Ndërkombëtar i Tiranës

Ke vendosur të na vizitosh këtë herë?… Le ta nisim nga një shënim në axhenden tuaj: 21-24 Nëntor, udhëtim në qendër të botës së biznesit, ndodh një herë në vit dhe është privilegj i vizitorëve të Panairit Ndërkombëtar të Tiranës Nëse ajo që kerkoni është një produkt i veçantë, një sy i shpejtë mbi ecurinë […]

Nesër mos harroni, hapet Panairi i Librit

Konsideruar si ngjarja më e rëndësishme e vitit, Panairi i 21 i librit “Tirana 2018” çel siparin e aktiviteteve të mërkurën, datë 14 nëntor, me ceremoninë e hapjes së këtij edicioni. Pas përfundimit të konferencës së çeljes së Panairit nga Shoqata e Botuesve Shqiptarë, do të vizitohen pavijonet e Panairit të Librit. Edhe programi i […]

Panairi prezantues i universiteteve ruse në Tiranë

Më datë 9 tetor 2018 zyra e Agjencisë Federale “Rossotrudniçestvo” në Tiranë, së bashku me Russia.Study, që është agjencia ruse për bashkëpunimin arsimor, do të zhvillojë Panairin prezantues të universiteteve më të njohura të Rusisë “Studimet në Rusi – fillimi i një të ardhmeje të suksesshme”. Pjesëmarrësit e eventit mund të marrin informacion për mënyrën […]

Panairi i Librit ne Prishtine

Shtepia Botuese DITURIA u jep një rëndësi të veçantë panaireve profesionale të librit, si një mundësi promovimi për letërsinë më të mirë. Per kete arsye do te jemi pjesemarres ne panairin e librit të Prishtinës që jo vetëm të prezantojmë titujt tanë më të mirë, por edhe të realizojmë atë kontakt aq të rëndësishëm dhe […]

Panairi dhe Konkursi Kombëtar i Shoqërive të Nxënësve JA

Organizata Junior Achievement of Albania, misioni i së cilës është edukimi i të rinjve shqiptarë për sipërmarrjen e lirë, organizon Panairin dhe Konkursin Kombëtar të Shoqërive Sipërmarrëse të krijuara nga nxënës maturantë të shkollave të mesme të vendit. Në panairin e vendosur në ambientet e TEG marrin pjesë 23 shoqëri sipërmarrëse, të përfaqësuar nga ekipet […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).