Art & Kulturë

Panairi i Kafes 2020

Drejtuar te gjitheve baristave, pronareve te kafeve (coffee shops) , menaxhereve ekzektutive, specialisteve te produktit dhe te gjithe sipermarresve etj.

Dhoma Britanike e Tregtive dhe Industrise fton te gjithe te interesuarit ne Panairin e kafes ne Londer ne datat 2-5 Prill!

Cfare do te permbajë ky panair?
✔ Mbi 200 biznese pjesemarrese në fushat e ndryshme : kafes, qumeshtit, cajit , sheqerit alkolit , qeramikes , paketimit , e prodhimit te makinerive etj.
✔ Baristet me profesioniste te momentit per t’ju mesuar trendet me te fundit të perpunimit te kafese dhe artit te qumeshtit
✔ Teknologjite me inovative te paketimit duke ju pershtatur standarteve boterore!
✔ Te njiheni me aplikacionet me te fundit per te lehtesuar punen e biznesit tuaj
✔ Degustime te pafundme produktesh dhe seminare te ndryshme etj.

POR NUK MBARON ME KAQ ❗

Ky panair organizon nje super konkurs per te gjithe baristet profesioniste ku vetem nje prej tyre fiton cmimin : £5000 !!!!

Vetëm 3 ditë , mos humbsni rastin te merrni pjese ne kete panair!

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).