Art & Kulturë

Panairi i Librit Tirana 2018: 14-18 Nëntor, Botime Akropoli i Ri

Botimet Akropoli i Ri ju ftojnë në Stendën e tyre, në Panairin e Librit Tirana 2018! Në eventin më të madh të librit shqip, jemi edhe ne me Botime të reja që do ofrohen për publikun për herë të parë te Panairi. Ju ftojmë të na vizitoni në Katin II, Pallati i Kongreseve

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).