Art & Kulturë

Shqipëria turistike, pjesë e Panairit Ndërkombëtar të Turizmit në Berlin

Shqipëria turistike përherë e më shumë po promovohet në panairet ndërkombëtare si një vend me potenciale turistike dhe kulturore. Së fundmi Shqipëria është pjesëmarrëse në Panairin Ndërkombëtar të Turizmit në Berlin.

Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi u shpreh se, ”starton Panairi Ndërkombëtar i Turizmit në Berlin. Eventi turistik, ndër më të rëndësishmit dhe më të mëdhenjtë në botë, i jep mundësi e njohjes dhe kontaktimit të drejtpërdrejtë, qindra operatorëve turistikë, sipërmarrësve në këtë fushë dhe mijëra vizitorëve nga mbi 160 vende”.

”Stenda e Shqipërisë gjithmonë e më e vizituar dhe gjithmonë e më shumë nën interesin e lartë të Tour Operatorëve më të njohur ndërkombëtarë, duke konfirmuar edhe një herë rritjen e turizmit dhe potencialet e larta të vendit tonë për konsolidimin e Shqipërisë si destonacion turistik”, përfundoi Klosi.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).