Art & Kulturë

Programi i filmave në kinema për këtë javë në Tiranë

Nën interpretimin e Dwayne Johnson, Naomie Harris e Malin Akerman, “Rampage” ngjitet premierë më 12 prill në sallën e kinamësë Imperial e Cineplexx. Një film fantashkencë me përbindësha, “Rampage” është bazuar mbi video-lojrat me të njëjtin emër nga Midway Games. David Okoye ka një marrëdhënie shumë të ngushtë me George, gorillën jashtëzakonisht inteligjente, për të […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).